Egy éven keresztül, hetente 5-ször, napi 8 órában dolgozunk egymás mellett, de nem egymással. A Karácsony felkínálja a lehetőséget, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz és kissé kiszakadjunk a monoton munkamorálból azokkal az emberekkel, akikkel az év többi napját is együtt élítek meg. Viszont az esemény több kérdést is felvet. Elég nagy ehhez az irodánk? Enni vagy nem enni? Tudunk egyáltalán főzni? Nálunk a Méteresnél bármire is legyen szükségetek, meg fogjuk oldani!

Méteres. Catering. Önnél. Nálunk.

 

A jó esemény jó hangulattal kezdődik, a céges Karácsonyi rendezvény nem kötelesség, hanem egy jutalom az egész éves munkát követően. Ha egy plusz feladatként tudunk csak rá gondolni, esetleg le akarjuk tudni minél hamarabb, nem fogja elérni a kívánt hatását. A vacsorát érdemes egybekötni egy csapatépítő programmal, ha máskor nincs rá lehetőség. Ezzel könnyedén meg lehet alapozni a kellemes hangulatot.

Céges Karácsony

A helyszín kiválasztásánál több szempontot is figyelembe kell vennünk. Milyen egyéb programot tervezünk, hány fővel kell számolnunk és mikor tartanánk az eseményt. A jó céges karácsonyt teljes catering szolgáltatással és különböző méretű és férőhelyű rendezvényhelyszínekkel tudjuk támogatni. A Méteresben helyet kapott kettő leválasztható vagy akár egybenyitható helyiség, ahol a vendégek eltölthetnek egy fantasztikus vacsorát vagy ebédet, majd a terem másik részében, az idegen asztaloktól elválasztva megünnepelhetik, munkájuk, vállalkozásuk sikerét.

Nagyobb a csapat? Nálunk ez sem probléma! A Rokkában akár 150 főt is tudunk fogadni, minőségi ételekkel és jó hangulattal egyaránt. A komplett catering csomagunkkal, pedig nem számít, hogy Önnél vagy Nálunk kívánják átélni a Méteres élményt. A csomag teljes tartalma házhozszállításra kerül, de rugalmasan alkalmazkodunk, ha csak vacsora kiszállításról van szó. A komplett catering csomag tartalmazza az asztalokat és székeket, evő- és más tálaló eszközöket, illetve természetesen a kiválasztott ételeket és italokat is.

Legfontosabb mindig a vendégek elégedettsége.

A Méteres 1985 óta foglalkozik vendéglátással. Ez a több mint 30 éves szakmai tapasztalat garanciát jelent az ön családi eseményének, céges állófogadásának vagy bármilyen külső, belső rendezvényének, szakszerű és minőségi lebonyolításához.