Ételbár & Söröző

Az elmúlt több mint 30 év során rengeteg csodálatos ételt tettünk le az asztalra. Bízunk benne, hogy ez így lesz a következő 30 évben is. 🙂
Jelenleg két helyszínen biztosítunk vendéglátást, catering szolgáltatást. A Méteres Ételbár & Sörözőben, valamint a Méteres Rokka Rendezvényház területén. Amennyiben szeretne többet megtudni a Rokka Rendezvényházunkról, a részletekért kattintson ide!
A Méteres Ételbár & Söröző helyszínén mindennap 11 órától 15 óráig, naponta változó étlappal várjuk vendégeinket. Ugyanakkor a helyszínen lehetőséget biztosítunk rendezvények (családi összejövetelek, baráti vagy céges események, állófogadások, osztálytalálkozók, ballagási ebédek és vacsorák…) lebonyolítására is. Az Ételbár & Söröző befogadóképessége 75 fő, viszont három jól elszeparálható részre osztható, így szűkebb, zártabb körben szervezett rendezvényekre is kiválóan alkalmas. Ezenfelül minden tavasszal megnyitjuk 24 fős teraszunkat, ahol nem csak egy finom ebédre, de egy kellemes délutáni kávéra vagy akár sörözésre térhetnek be hozzánk kedves vendégeink.
Tekintse meg fotóinkat, ha pedig meggyőztük, kérjen tőlunk ajánlatot vagy térjen be hozzánk a hét bármely napján!

Hideg- és melegkonyha

Legyen szó ebédről, hidegtálról, salátáról, szendvicsről és egyéb hideg- vagy melegkonyhai készítményről… A legkorszerűbb eszközeink és berendezéseink segítségével nálunk biztonságos módon, garantált minőségben történik a házhoz szállítás. Keressen minket bizalommal, és kérjen tőlünk ajánlatot!
Tekintse meg referenciáinkat, ha pedig meggyőztük, kérjen tőlünk ajánlatot!