Elérkezett 2021 végső állomása is. Minden pozitív és annak minden negatív velejáróját megéltük idén. Egy nagyon intenzív és eseményekkel teli évet hagyhatunk magunk mögött, ezért megérdemel egy méltó búcsúztatást. Most eláruljuk mitől is lesz a Szilveszter éjjele meghatározó és feledhetetlen élmény, amit 2022-ben is emlegetni fogtok!

Persze nem létezik egyetemes forgatókönyv, nincs szükség feltétlen ereszd el a hajam vérmérsékletű éjszakához, de reméljük tudunk néhány tippel szolgálni számotokra. Ahhoz, hogy szerencsésen teljen a következő évetek néhány alapvető szabályt és babonát mindenképpen követnetek kell az utolsó napotokon.

Az ókortól kezdve gyakori és kötelező volt a zajos búcsúztatás. Biztos találkoztatok már trombitálókkal, kereplőkkel és nyilván a tüzijáték se egy csendes módja az ünneplésnek. Ezzel a hagyománnyal űzték el a rossz dolgokat, legyen az bármi a következő időszaktól.

Fontos szabály, hogy amit ezen a napon csinálunk, érzünk meghatározza a 2022-es évünket is. Pontosan emiatt fontos, hogy aznap már ne dolgozzunk, de mégis legyen minden teljesen előkészítve. Legyen tisztaság az otthonunkban, engedjük el a fájdalmas élményeinket és kezdjünk egy új, tiszta lappal.

 

méteres szilveszter

Van néhány megoldás a szerencsénk megóvására is. Ilyen például, hogy ne vigyük le január elsején a szemetet, mert ezzel kidobjuk a szerencsénket is. Mosni és teregetni se jó program, mert ezek szintén szerencsétlenséget hozhatnak. Ahogy pedig már említettem, minden amit aznap csinálunk jellemző lesz jövőre, ezért ne adjunk kölcsön semmit, mert az már nem lesz velünk többet.

Rengeteg szabály vonatkozik az ételekre és italokra is, ám erre egy külön bejegyzést terveztünk, térjetek vissza hozzánk, hogy ezeket a részleteket is megtudhassátok!

Ha pedig szükségetek van egy helyszínre és az ételekkel se szeretnétek mellélőni válasszátok a Méteres teljes körű catering szolgáltatását!

Catering. Önnél. Nálunk.

Egészségben, békességben szeretetben és sikerekben gazdag új évet kíván a Méteres csapata minden visszatérő és új vendégünknek egyaránt!